13 mars 2012

Det kändes inte bra igår att springa på asfalt, benen kändes stumma, kan bero på att jag gått några mil i helgen. Flåset var det inget fel på.Men det kändes som en stor påfrestning och jag sprang inte alls mycket, och sen höll timern på min iphone på att göra mig galen då den inte alls vela ställa in sig som jag vela, en skön runda blev det ifall trots det inte blev som jag tänkte. Blir en tur snart igen dock en PW, det kommr hanteverkare och fixar ventilation i lägenheten och jag hoppas dom hinner bli klara till eftermiddagen så jag ska massera, det kommer nämligen att låta en hel av borrning.
Löpningen väntar jag ett tag med tills grusvägarna /stigarna har tinat upp.


Tävling!

Hos Marie, en crossfit-galen tjej som även kör BootCamp för mammor i Gustafs har en tävling om kompressionsstrumpor. Och jag lova om jag vinner ett par, kommer jag dra på mig dom och åka till närmaste crossfitbox och provköra ett pass. :)
Tävlingen hittar ni här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar