22 feb. 2012

Vad är det för dag?!

Vakna imorse 1 ½ timme senare än vad jag hade ställt klockan, och var helt förvirrad. Hade jag en tidig kund som jag missat, eller skulle jag lämna bilen på verkstaden, vart är barnen? Ööööh!
Barnen sov ju borta och jag skulle på frukostmöte som jag hade sovit bort. Jaja, onsdag var det ju och eftersom jag inte hann fixa och fara på det sista av mötet så körde jag ett styrkepass och begav mig sen  till Vimla där jag var 10-14, efter det var det massera, handla och hämta barn som gällde.

Och Carola imorgon då är det torsdag,kom ihåg att gå upp i tid, lämna barn,träna snabbt men intensivt,  jobba först FriskvårdsFokuslokalen sedan Vimla ( men lämna först bilen på reperation) ,där även en del av FriskvårdsFokus är, sen massera i FriskvårdsFokuslokalen igen, sen middag på cafet med köpmannagatan. Konstigt att man är förvirrad, tur att sambo kommer hem imorgon. Hur som, så sov jag som en stock i 10 timmar och jag har energi än.  Får se det på den positiva sidan och det är jag faktiskt inte alls känner mig så stressad (bara lite förvirrad och det är inte samma sak) då det brukar vara tvärtom om jag är stressad, somnar sent, vaknar under natten och vaknar tidigt.

Har lagt mandlar i blöt nyss  och ska göra mandelmjölk till mina grötfrukostar imorgon, enda mjölken jag har under dagen men just nu provar jag att utesluta alla mjölkprodukter och glutenprodukter. Bara den är slut tänkte jag göra samma sak med hampafrön. jag tror kroppen kommer gilla det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar