19 feb. 2012

Seg måndag

Idag får knoppen övertyga kroppen till att köra ett pass. Haft 3-årskalas i helgen och sen hade vi barnvakt och åt en middag som skulle ha gjorts för några helger sen (men blev avbokad pga av sjukdom). Jättemysigt att bara gå ut och sitta och prata i timmar utan att bli störda i ett av barn, men en middag med potatis och ett par öl till det, gjorde att jag senare under kvällen såg gravid ut (helt uppblåst av alla kolhydrater)och jag är seg än idag trots en lugn kväll. Min kropp tål verkligen inte snabba kolhydrater och att jag tar en öl, händer väl max 2 ggr per år nuförtiden. 
Men som jag sa att det kan vara nyttigt att vara hälsosamt ohälsosam ibland också, men man märker ju tydligt vad kroppen vill ha.
Masserande står på schemat idag och en PW och styrkepass när barnen är hemma om dom går  med på det. Yes, jag körde första styrkepasset i fredags, och det känns än. Och glad är jag att jag fixa det på samma tid som sist, inga problem med varken plankan eööer armhävningar på tå heller, så bålen var med. Men kondisen? Nej den var inte den samma, men snart så.

Och till nåt superkul, vårens BootCamp-för mammor som startar 24 april är snart fullbokat, jättekul! Går du och funderar om du ska vara med, anmäl dig nu,om du vill vara säker på att få dig en plats det kommer inte ut nån annons då det snart är fullt. Det kommer säkert vara möjligt till drop-in då det är inte alltid alla är på plats. Frågor och funderingar? Maila mig på: friskvardsfokus@hotmail.com så får du ett infomail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar