5 feb. 2012

Positiv

Har inte varit så peppande inlägg på sistone. Jag har haft influensa som satt sig på bihålorna för att vända till det bättre en dag men som redan på kvällen blev värre och hade blivit en öroninflammation. Det gör ont, och det  det har inte gått över trots snart avslutade penicillinkur, så det blir en till tur till VC imorgon. Just nu har jag faktiskt en önskan om att trumhinnan kan spricka så allt får komma ut och att smärtan och trycket släpper.Ska inte klaga, hade kunna vara värre, det finns dom som har det värre. Jag är iallafall på benen idag och familjen har fått riktig lagad mat av mig idag, det har annars min fina sambo fixat.
Hoppas kunna massera iallafall i mitten av veckan, trots en rejäl hörselnedsättning. Träningen får vänta, har hopp om att få ut och gå i veckan om inte det ska hålla i sig med -30 grader, annars får jag simulera en promenad på crosstrainern. Kommer inte köra igång med cirkelträning, tung styrketräning och intervaller direkt iallafall, var nu 2 veckor sen jag träna. Men 2-3 veckor av ens liv är inte mycket. bara på´t igen för snart är det april och dags att bli personlig tränare.

Lily på dagis imorgon och jag ska få lite pappersarbete gjort. Har en lista kunder jag ska ringa upp och boka tider med bara jag vet att jag är ok, då en del stackare har jag fått bokat av 2 ggr, inte kul men inget jag kan rå för. Men snart är jag tillbaka! Och på torsdag är det tänkt att jag ska var på Vimla 10-14 och på fredag är det tjejkväll och modevisning på hotellet, det ser jag fram emot! Ha en trevlig kväll jag laddar för en produktiv och hopp om en frisk måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar