8 feb. 2012

Nån som vill ha ett öra?

 Sitter och fixar lite vid datan med papper och betalat in min del skatteverket denna månad.
Men aj, aj, aj sitter jag här,  hur kan ett öra göra så ont?  Kåvepeninkur avklarad men örat är inte bra, hör dåligt och fullt med äcklig vätska innaför trumhinnan och det gör ont i halva ansiktet. Kunde tydligen hålla i sig nån vecka till och när en vuxen fick öroninflammtion (som var ovanligt) blev den värre. Jag är pigg annars för övrigt och njöt igår när jag kunde massera igen och ta en lunchpromenad. Verkligen promenad, inget powerwalk-tempo. Efter arbetsdagen var slut och middag intagen åkte vi till västäng där ungarna fick åka spark och skridskor på skridskoplan(heter det så?). För mig tillbaka till min härliga barndom, vad många timmar jag spenderat på skridskoplan som låg bredvid min gammelmormor och morfar. Väldigt mysigt att vara där, på kvällarna är det bara att tända upp och värmestuga finns det också och ett dass förstås. Rekommmederas alla älvdalingar!

Efter några timmar ute var barnen trötta och supernöjda och somna snabbt hemma. Lily vakna dock 2 inatt och var superpigg och låg och prata,  och det skulle klias här och var och hon vela gå upp. Aldrig! Kl 5 somna hon, tror ni hon var pigg och glad när hon skulle upp kl 7.00? Nej och inte jag heller.
Massagebehandlingar som ska göras idag med och så får det bli en till lunchpromenad med en tjock mössa som täcker mina öron.

Imorgon gör jag mitt premiärpass på Vimla. Jag är där mellan 10-14. Kom gärna in om du har funderingar kring hudvård eller frågor om produkter eller kom bara in och säg hej, har även gjort iordning en del prover som man lukta på  och smörja sig lite med. Välkomna!

2 kommentarer:

  1. Ta hand om örat och krya på dig Carola!

    SvaraRadera
  2. Tack Marie ! Ganska tråkigt bloggämne egentligen, ett öra:) hoppas allt är med dig och att vlar och laddar för vad som ska komma,spännande! Kram Carola

    SvaraRadera