8 feb. 2012

Middagstips!

Detta serverades till middag idag, mums vart det!


Thairätt utan en massa socker.

Till 4 personer

Stek 500 g kyckling och 1 hackad gul lök i kokosolja (eller annan bra fettkälla).
Salta & peppra.
Ha i 1 tsk currypasta , röd eller grön och slå på 1 burk kokosmjölk lätt.(jag tar den lätta då jag får bra fettkällor från kokosoljan och mandelsmör) Hade jag haft lime hemma hade det blivit en skvätt av det också.
Koka upp och tillsätt 4 msk mandelsmör, puttra på i ca 10 min och klart att servera. Ha en smarrig sallad och råris eller fullkornspasta till.Kokosolja 189:-och mandelsmör 69:-hittar ni hos mig och även på Vimla.
Båda är bra fettkällor och kan användas till matlagning, wokning (kokos), bakning, smoothies, glass eller på mackan eller bara 1 msk för att bota sockersug! Kokosoljan kan även användas till kroppen som kroppsolja/massageolja, som badolja eller som hårinpackning! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar