12 feb. 2012

Måndag!

Måndag morgon, en seg sådan. Lily har varit uppe mellan 2-6 inatt/imorse. Hon får för sig nån natt ibland att hon ska upp, och ligger vaken i timmar och tjatar om att få gå upp, få kolla på tv eller så ska man klia henna. Vi skulle upp 7.00, jobbigt då hon var så svårväckt och jag fick tvinga på henne kläder och iväg med henne gråtandes. Usch :(, dålig start på dagen men nu vänder jag till det bra, en kaffekopp kolla mail, sen massagebehandlingar tills det är dags att hämta lillskruttan, Liv är hos sin pappa och kommer hem imorgon.

Annars fick jag en enorm energi av det härliga vårvädret igår, underbart var det! Och faktisk så börjar min hörsel komma sakta men säkert tillbaka men inte riktigt 100 än. Inte styrketränat på säkert 3 veckor nu men funderar om jag vågar mig på det imorgon , har varit riktigt pigg sen i lördags. Det får bli ett pass utan så mycket intensitet, jag kör annars mycket superset & cirkelträning och pulshöjande övningar varvat med styrka.

Och igår boka jag äntligen Workout Åre, herre vad kul det ska bli, nån mer som ska iväg? Jag har annars platser kvar i bilen från Älvdalen. Jag har bokat pass som , global Yoga med Johanna Andersson, Spartan warrior program, Casall U-shape Athletic challenge , Vipr och en del andra träningspass och föreläsningar.

Ha en fin måndag!

Ps. glöm inte alla hjärtans dag imorgon, kolla mina tips i inlägget nedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar