23 feb. 2012

Helg!

Ledig=vakna tidigt och pigg. Jobba= vakna seg eller till och ochmed försova sig. Nån som känner igen sig? :) Ledig idag och imorgon men jobbar med akutmassage i kontrollen i Evertsberg på öppet spår på söndag, lika nästa söndag. Sällan jag jobbar i helger men det gäller att ta hand om alla skidåkare som besöker oss under vasaloppsveckan.

Grattis till Viktoria och Daniel till lilla sessan, då är det bara ut och köra mamma boot camp i Hagaparken, där jag gjorde min MBC utbildning och där brukar Olga köra. Men nu tror jag inte att hon gör det, och sen är hon ju gift med en PT, Daniel (och även Olga) har även han gått S.A.F.E som jag gjort och ska göra till våren.

Vakna sugen på min vanliga gröt, att jag aldrig tröttnar. Men idag var det liten skillnad, jag gjorde mandelmjölk igår på ett superenkelt recept från Renées "Salig blandning" La mandlar i blöt över natten och mixa sedan med blendern igår. Jag håller avstår från mjölkprodukter ett tag just nu för att se vad som händer(ja till och med keso och kesella, hjälp hur ska det gå?) Men imorse var det dags för att byta ut vanliga lättmjölken mot mandelmjölken och det gick ju jättebram var längsen jag drack mandelmjälk men jag gillar det. Vanlig mjölk ha massor med egenskaper men det frigör också stora mängder insulin. Bra för en kalv för växer, men för mig en vuxen kvinna som inte behöver växa är det onödigt, tycker också det är onödigt att få i sig laktos(mjölksocker)- Insulin har effekter på tillväxt och fettinlagring bland annat. Överdriv inte intaget av mjölkprodukter är min åsikt, människan är inte gjord för det och det märks ju på alla allergier.
Min frukost, 1 dl havregryn (vanliga, slutade med fiber då jag fick i mig så mycket i grönsaket). kokt i 2 dl vatten, lite salt och en äggvita mot slutet. Blanda med frusna hallon och 1 msk kokosolja, och tillsätt i det här fallet mandelmjölk. Bredvid har jag 1 kokt ägg, 1 c-vit, i multivitamin-kvinna och 2 omega-3 kapslar.

Enda i jobbväg jag ska göra idag är att gå bort till Vimla (som jag förövrigt trivs jättebra på med alla gotjejer) och fylla på lite i hyllorna , skicka lite fakturor och göra en order både från Dermanord och Reneé Voltaire o, några önskemål?
Och ett styrkepass och kondition står på träninsgschemat idag!

Sportlovet är igång och jag kommer vara ledig med barnen mån-tis och idag , sen jobbar jag som vanligt. Ha en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar