1 feb. 2012

Det går bakåt...

Får ta tillbaka tidigare inlägg efter det blev det sämre, är idag inne på dag 7 på denna influensa eller om det är mycoplasma? båda går i min närhet och är på sin "peak"  i landet just nu, symptomen, är, halsont, huvudvärk, öronvärk /lock för öronen, snorigt,ingen smak, ingen aptit, svettig av att gå ner i duschen och jäkligt trött och risig. Sitter med 1 kan yang shot, 1 c-vit och ett uppkok med huskur.
Skulle idag göra mina första timmar på Vimla, men insåg igår kväll när jag var riktigt risig att det inte var möjligt. Jag vilar vidare och hoppas iallafall vara tillbaka på måndag.  Men idag är det torsdag, torsdag betyder kärlek och även avlastning, min kära sambo kommer hem och då blir allt genast bättre.

Ni får göra allt ni kan för att få ett bra immunsförsvar och klara er undan, rör på er, ät rent och näringsrikt och frossa i antioxidantrika livsmedel ( dom som är mest färg i i grönsaksdisken bland annat.) Och viktigaste av allt, tvätta händerna Jag får skylla mig själv, då jag pussa och fick många av pussar när min lilla tjej var sjuk, men de går inte att säga nej till.

Ni som vill handla produkter så finns allt på Vimla, till och med presentkort, inte jag idag då som tidigare lovat men alla andra härliga tjejer är där och hjälper er, och 20% på en valfri vara från Dermanord/Maria Åkerberg är det till och med 15 feb.

Vi hörs snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar