15 feb. 2012

Bompa och crossfit!

Barnen kollar på bompa och jag drömmer och hårda träningspass. Helst av allt hade jag vela köra ett stenhårt pass som utmanar mig fysiskt och psykisk och få ligga flämtandas som en blöt fläck på golvet efteråt. Jag gillar att träna själv, få svära och låta så mycket jag vill och tar man i hårt är man allt annat än snygg. Sen är jag även så sugen på att få testa crossfit, att få träna hårt med andra träningstokiga människor. Ett sånt pass i Älvdalen, vad tror ni älvdalingar?Ett bra komplement till mitt bootcamp!
Varför jag sitter och drömmer om träning är för att jag inte tränat styrka eller intervaller sen god knows when!? Har tagit promenader som förvisso är bra men jag vill ha mer (tålamod)! Vaknar på mornarna och har lite ont i halsen, inte ont jämt men det gör ont när jag sväljer .Men min hörsel är iallafall på väg tillbaka.
 Vad ska jag göra? Jag är rädd för att jag kör ett pass och sen blir jag liggandes igen, och återhämtningen blir längre. Och tyvärr så på gott och ont så pressar jag mig rejält ur bekvämlighetszonen när jag tränar och har svårt att skilja på lathet och trötthet.
 Just så är det!
 Jaja, maten sköts iallafall, den kan jag styra över hur som helst.


Promenad imorgon igen och är inte halsen ond, torr och hostig så blir ett litet ett.
Nu fick jag trevligt besök, hej!

5 kommentarer:

 1. Skulle absolut velat testa crossfit ! Jag är på =D
  Du lägger in så bra tänkvärda peppbilder på din blogg. Det är lite Olga över dom ;) me like !!

  He de
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Jag är absolut på när det gäller crossfit! När jag var sjuk nyss, satt jag och inspirerades av allt vad crossfit heter!
  Är lite nyfiken på var du ska plugga till pt.
  Ha det gott!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Jag räknar så klart med er brudar om det blir en crossfitbox! Det vore en grej att ta itu med när jag pluggat klart :) Känns som nästa steg för tjejerna som gått bootcamp. Härligt att du får lite pepp Marie , det behövs alltid :)
  Johanna jag ska plugga på S.A.F.E Sthlm http://www.safe-education.se/Utbildningar/Personlig-Traning/ Ska läsa steg 3 i april, de 2 första har jag gjort för 4 år sen & anatomin har jag redan med massagen, ska bli så kul men också jobbigt att vara borta från familjen i 4 helger. kram på er!

  SvaraRadera
 4. Jag har kollat in safe:) vi får se om det blir nåt!
  Ha det gott!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Spännande, vad hade du tänkt läsa? Tack för en fin inbjudan, ska blir så roligt. Den sitter fint på kylskåpet nu :) Kram

  SvaraRadera