23 jan. 2012

Upp och ner, ner och upp...

Upp och ner, ner och upp har det varit här sedan natten till fredag. Lily min lilla har drabbats av influensa, och är in på dag 4 med feber. Första natten var hon vaken ca 3 timmar i sträck och jag mådde så illa så jag börja kräkas?! Var nog av hunger för sen var det bra(nej jag är inte gravid). Seg hela fredag och fick avboka kunder då jag trodde jag drabbats av kräksjuka. Mådde illa tll och från hela helgen och hade ingen riktig aptit. Men det är väl inte så konstig om man inte får sova riktigt. Idag ryckte syster in när jag massera lite för idag mår jag bra men trött av att blivit väckt minst 15 ggr inatt, torka snor ,torka kletiga ögon, dricka vatten, klia ryggg, upp på pottan osv.
Så han kunde det var några dagar till sa VC och jag som tänkte till sthlm på ons, och en sambo som är landet bredvid. :/

Vabbar resten av dagen men ska försöka träna lite om det går får sjuklingen, ha en fin dag och hoppas ni får hålla er friska!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar