10 jan. 2012

Tisdag

Överlevde måndagen fast det var segt, hade vilodag från träningen igår också. Inte lika segt idag, nu är jag på banan igen och det går i ett. Masserat och gjort behandlingar förmiddag bland annat den här. Under "lunchen" så ringde jag upp alla som försökt få tag i mig och boka behandling .
 Sedan kom leverans och jag har packat upp varor och märkt dom tills nu.

 Lite nytt på hyllan, örtsalt ramslök 49:-


Bovetekex- gjort på vete, gluten, lite fett smakar lite som riskaka (fast utan de onödiga tillsatserna) Går att ha till frukost, mellanmål, dessert. Mums för 43:-.
Man kan bre på kokosolja, mandelsmör eller hazelnut & chokolatspread som jag också har på hyllan.


 Lördagsgodis, mjölkchokladoppade hasselnötter 27:-, mörkchokladdoppade gojibär 29:- och pumpakärnor 27:- hampachokladkaka 70% kakao 35:- och heta mandlar 35:-.


 Kom även nya visitkort och 500 st behandlingsmenyer. Denna gång beställde jag annars har jag gjort och skrivit ut hemma.


Tips på smarriga röror man kan ha på kexen.

Jag jobbar på i 45 min till sen är det dags att få se mina som jag längtat efter, inte blev det bättre av att få ha dom hemma så länge. Och så ska blir det kvällsträning idag, gillar det inte men jag gör det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar