12 jan. 2012

Snart är det helg!

Nån som såg BL igår? Det var faktiskt första gången jag såg ett helt Biggest Loser. Vilket gäng! Förnedringstv? Nej! Förebilder? Ja!
Vilken historier dom hade, tänk om fler hade kommit till den insikten. Jag känner också att jag har ett ansvar att sköta min hälsa inte bara för mig utan för mina barn som jag vill ge en bra hälsa och vara en  bra förebild för.Ska bli kul att se det igen redan ikväll. Och beskrivningen om Olga, tuff men med ett gott hjärta stämmer otoligt bra.Ska bli kul att se hur hon framställs i TV i framöver, bitchigt har jag fått höra :)
Vill tipsa om en annan blogg om ni inte redan har kikat in Bettys blogg, hon skrev ett bra inlägg igår om var äppel eller päronformad läs det här:
Jag är ett päron defitivt, smal midja, mycket rumpa & höfter (det gillar jag)och låg ämnesomsätting (gillar inte). Vad är du och hur ska du träna?

Nu blir det till att jobba till 17.30 med en cardiopaus och sen blir det helg, shopping med kärleken imorgon bara vi två.

2 kommentarer:

 1. Kul att du gillade inlägget :)
  Jag har också sett Biggest Loser för första gången och jag är tagen, av deltagarna och av Olgas stora engagemang! (inget som förvånar, eller hur)
  Vilka inspiratörer!!! Hoppas ni hade en mysig shopping idag! Trevlig helg!
  Kramar
  Betty

  SvaraRadera
 2. Absolut inte förvånad, Olga har gett mig så mycket och dom får tillgång till henne hela dagerna, ska bli kul att se slutresultaten! Verkliga inspiratörer! Shoppingdagen blev bra men dyr :) Så nu har vi pysslat i hemmet hela helgen då det blev ett besök å bland annat IKEA. Kram!

  SvaraRadera