24 jan. 2012

Sjukstuga!

Inne på dag 5 med feber för Lily nu och jag önskar bara hon blir sig själv snart och börjar äta och busa som vanligt. Men det kom fram lite Lily igår kväll, jag hitta båda telefonerna i öppna spisen, det brann inte men dom var begravda i aska. Gärna mera såna Lilyhyss.
Ingen träning vart det igår,inte på tal att prioritera det igår. Gjorde allt för att försöka få i henna lite föda, blev några teskedar glass.

Och imorgon ska jag ju på Biggest Loser final och den är i sthlm. så jag ska befinna mig där imorgon!? Levt i en  bubbla känns det som senaste dagarn. Lily får vara hos mormor men det känns inte alls bra att åka, fast hon har det bra. Verkar iallafall bättre idag och febern är inte lika hög. Liv håller sig hos sin pappa så hon slipper bli sjuk.

Idag rycker även mormor in så jag kan massera lite, och sen blir det ett cardiopass ikväll, annars kommer Olga skälla på mig imorgon.:) Jag tror nog att BL-gänget är i bättre form än vad jag är som sdom har slitigt, herreguuu vad spännande det ska bli. Men ni andra får vänta till i slutet av mars att se resultatet. Och jättekul att syster fick hänga på också.

Hemma igen på torsdag eftermiddag. Vill ni handla nåt så finns nu ju även hela sortimentet på Vimla, finns även presentkort att handla där. Och sen tycker jag att ni ska boka in 10 februari på Älvdalens Hotell där det blir modevisning och tapas 19-22. Mer info hittar ni här på FB.
 och helgen därpå är det träningsconvent i Älvdalen den 18:e. Så nu har ni 2 helger att boka in jag kommer vara på plats på båda med mitt företag. :)

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar