16 jan. 2012

Måndag!

Tillbaka efter en pw på 1 tim och 45 min. Skulle ha tagit 90 min men rätt så mycket snö på vägarna. 30 min var uppförsbacke , gött, sällan jag hinner ta en sån lång PW, men idag unna jag mig det och fick en rejäl rens i huvudet, fantastiskt hur mycket som klarnar när man är ute och går.

Helgen har spenderast i hemmet förutom i fredags då vi var till Valbo en sväng och shoppat, sen har det fixats och rensats här hemma. Så skönt att rensa, sån tillfredställse. Jag gillar inte att ha grejer som inte används och tar energi. en del slängdes, en del ska ges bort och en del få bli loppisgrejer. Emellan hemmafix har självklart tränats.

I lördags kom det även ett roligt mail, Olga maila och fråga om jag vela ha en biljett till Biggest Loser finalen som är nästa vecka. Självklart vela jag det, man är nog dum om man som jag älskar hälsa & träning får chansen att träffa 2 av landets bästa PT:s och BL-gänget,snacka om inspiration. Nu hoppas jag bara att det löser sig med resan, gick inga sena tåg  tyvärr och ingen buss. Så ska du eller vet nån ska hem från STHLM ons 25:e til Älvdalen/Mora, då åker jag gärna. Är det nån av mina bloggvänner som ska få finalen?

Ha en bra dag!

3 kommentarer:

 1. Jag ska!!! Kul att få träffa dig Carola!!!
  Kram Betty

  SvaraRadera
 2. Va kul Betty! Jag hoppas vekligen jag kommer iväg, vet inga exakta tider hur länge det håller på ännu men jag måste åka från studion senast 18.45 för att hinna med sista tåget till dalarna igen. Känns lite tight då det börja 17.Hoppas, hoppas, vore jättekul och ses! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte heller, har mejlat Olga men har inte fått svar ännu. Vore verkligen kul att träffas!!! Kram!

   Radera