6 jan. 2012

Lyxtid

Spinner vidare på senaste inlägget, tid. Nåt mer som jag uppskattar att ha tid till nu när jag varit hemma och varit ledig är att läsa och även sån där värdelös läsning man har ingen nytta av (skvallertidningar), att duscha länge med scrub och ansiktsmask ( inga 5-minuters efter träning), vara med barnen bara i timmar och leka(inte bara rutin med matlagning, äta, läsa läxor , borsta tänder, duscha). Annars är sånt lyx och sällan jag hinner det. Men 2012 ska det bli mer av den varan, tid till att inte göra någonting eller vad jag känner för. Som 2011 när barnen var hemma alla lov, ska dom även få vara detta år, så det står inte på för än det är sportlov, sen är påsklov, sommarlov, höstlov och jullov igen, många veckor blir det, men svicsh så är dom 18 och jag har många år kvar till pension.

Arbetsåret för mig kommer bestå av massage & spabehandlingar såklart, boot camp i april och då startar även FriskvårdsFokus kostcoaching, i april pluggar jag till pt-licensen och den ska vara klar i maj, efter erbjuds det även personlig träning både live och online och så kommer året rulla på och lite andra roliga event och inom nån vecka kommer den där utökningen jag pratar om, ett butiksdel i centrala byn.:)

Mina förberedelser in PT-utbildingen är att:
*Träna kondition och styrka regelbundet med olika upplägg & redskap.
* Träna med PT- jag kör på Olga och nästa vecka börjar äntligen Biggest Loser där hon är en va tränarna.
*Och läsa igenom det uppdaterade materialet från Styrketräningsinstruktörsutbildningen.
Bara roliga läxor, och jag har föreberett  mig länge och fortsätter tills det är dags.

Så här ser planen ut:
 • Testmetodik

 • Grenspecifik träning

 • Rörlighetsträning

 • Kost för olika målgrupper

 • Core träning

 • Skador och träning

 • Kommunikation

 • Träningsplanering

 • Tillämpad träningslära

 • Träning för gravida

 • Träning för seniorer

 • Passningsteknik

 • Praktisk träning

 • Feedback

 • Personlig tränare som yrke

 • Funktionell träning

 • Motoriskt förändringsarbete

 • PT praktik


 • Jag längtar!!!

  En sak  missa dom träning för mammor, men det utbildingen har jag redan genom Olga, men det borde varje PT kunna.

  Idag ska vi på krippfest och dansa ut julen, och strax blir det lite träning bara gröten har sjunkit ner lite.
  Trevlig helg på er! På måndag är jag tillbaka på "heltid" igen!

  Inga kommentarer:

  Skicka en kommentar