27 jan. 2012

Hemma igen

Hemma igen! Kom hem igår, och har man varit borta ett dygn har man lite att ta igen. Jag och Sara och ner onsdag morgon till Farmor i Västerås och tog sen tåget till Stockholm. Träffa MBC-Anna vid Frihamnen och vi gick på Biggest Loser finalen tillsammans. En otrolig kväll, vilket jobb dom har gjort allihop, tappa hakan många gånger kan jag säga. Och det känns som jag hamna lite väl mycket i kameran pga av att jag satt tydligen vid ett utsatt ställe. Vissa gånger hade jag kameran rakt framför mig i evigheter så jag inte ens såg scenen, så ser jag obekväm ut och inte riktigt vet vart jag ska titta så vet ni. Än så länge kan jag inte yppa nånting men missa inte när det sänds i slutet av mars, så inspirerande.
Vilka är det här? Så här se det inte ut längre!

Det hela drog ut på tiden och vi kom iväg 45 min senare än tänkt och jag hann inte ens säga hej till Olga  (men hon såg att vi var på plats och vinkade)och bloggerskorna/läsarna jag tänkte träffa:( Fick springa iväg för att hinna med tåget, som vi iallafall missa med 5 min. Vi tog oss till Västerås iallafall till slut med minnen för livet.

Nu snart är det dags med att börja göra dagens behandlingar, ha en bra helg!

2 kommentarer:

  1. Ska bli spännande att se resultaten sen! men hur är det för er nu då, är det lika kul att se programmen när ni redan vet slutet?

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad kul med en ny läsare, ska genast kika in :) Så tänkte jag också innan jag for dit, men det är lika kul iallafall att följa programmet, nu kanske man lägger märke till de små sakerna som får en del av deltagarna att satsa och ge allt.:)Och så får man alltiud inspiration själv som instruktör/tränare :)

    SvaraRadera