31 jan. 2012

Det tar sig...

Det går framåt ,idag har jag bara sovit 1 gång och har till och med gjort mig en omelett, annars har födan bestått av soppa, glass, mos och fiskbullar. Inte riktigt vad jag brukar äta men det är helt omöjligt att få i sig det man brukar när aptiteten är borta, halsen river och så ska det vara lättsmält.Inte Olgastyle precis.

Jag dör av tristess, har absolut inte gjort nåt vettigt sen i fredags, har inte orkat läsa och sitter idag för första gången vid datan (annars har jag småsurfat med iphonen). Knappt så jag orkat byta tv-kanal, och vilket skit det är på tv:n. Idag fick jag se en helt meningslös sk.träningsredskap på tv-shop som man gör tydligen situps med? Hallå? 1600:- för att göra en situp, det räcker med dom jag gör när jag reser mig ur sängen. Orkar man inte en situp ( som är en värdelös övning, och inte stäker upp din bål och gör definitivt inte din mage platt) så börjar man nån annanstans. Lite senare på tv så gick lyxfällan där en familj handlat skräp för hundratalstusenkronor och låg väldigt risigt till, bland annat tv-shops träningsgrejer! Hjälp!  Vill ni höra mer vad som gick på tv:n idag? :)

Redan nu kryper det i mig men jag är absolut inte frisk så jag vilar iallafall till torsdag morgon då kommer jag vara på Vimla 10-14 om inte detta detta tar en annan vändning. Som jag skrev här idag
" lika dumt som det är att träna när man är sjuk, lika dumt är det att inte träna när man är frisk"

Känns lite jobbigt har inte tränat på 1 ½ vecka pga av vab, resa, sjukdom. Kan inte ens komma ihåg när jag hade en sån lång träningspaus sist? Förmodligen när Lily föddes, då var vi på första promanden när hon va 1 vecka. Det kommer vara ett tufft första pass efter detta, muskler och kondtion är färskvara.

Inte så givande inlägg, men snart är hela hjärna och kroppskapaciteten tillbaka.:)  Hoppa ni får ha hälsan och klarar er undan influensa som drabbar var och varannan just nu. Nu ska jag passa på att vila lite då Lily får vara hos mormor tills det är dags att sova, det tackar jag för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar