11 jan. 2012

Biggest Loser

Snart dags för lite lunch här och en eftermiddag med behandlinagr, och träningspasset på 90 min är avklarat. Spaghetti i mina armar. Nytt upplägg, nytt pass osm Olga gjort. Jag gör min läxa från PT-skolan safe, tränar med PT och tränar varierad styrka och kondtion, rolig läxa.

Ikväll är det premiär för Biggest Loser Sverige och ni får då se denna kvinna jag bloggar om, Olga som jag även gått även MBC-instruktör hos. Första gången jag kommer följa det programmet, ska bli väldigt spännande iallafall. kl 21.00 på tv 4 idag och i morgon.


Jag som så stort skulle träna igår kväll, planen sprack. Ungar som bråka och va trötta och blä, blä, blä. När dom var nattade, borstat tänder och sagor var lästa, så var kl 20.30 jag ringer till älskling i Norge beklagar mig och äter onödigt godis. Ja, ja det var igår, idag är en ny dag! Liv är första dagen i skolan efter lovet, och det var är skönt att få lite rutin igen. Bara tråkigt att rapportera in sånt till Olga som pushar på mig. Sånt är livet, upp & ner ner & upp. Jag ser livet dock på den ljusa sidan och är väldigt mycket upp för det mesta.
Om ni kommer ihåg vad jag vela ha mer av 2012 så var en sak att träffa mina vänner mer, och det ska göras efter arbetsdagen, ser fram emot det mycket! Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar