3 jan. 2012

2012

Välkommen 2012, vi lämnar ett toppen 2011 och jag är nyfiken på vad det oskrivna 2012 kommer att bjuda på.

Jag kommer drömma stort iallafall!  Gör det du med!

"If you can dream, you can do it!" Walt Disney

Jag är hemma tills på måndag med godingarna och vi har det så skönt! Sen är jag tillbaka och gör massage & spabehandlingar igen och utökande av FriskvårdsFokus börjar, jag väntar in en dubbel uppsättning av varor denna vecka som ska få flytta in i en annan lokal. Bättre tillgänglighet och service väntar. Boot Camp anmälningar börjar trilla in fler och fler till campet som startar 24 april. Osäkert om jag kommer ha i Mora, det gick jättebra i höstas men det är tiden som nog inte kommer räcka till då jag kommer plugga heltid i april. Men i Älvdalen blir det helt klart.

FriskvårdsFokus firar 4 år nu och ni kommer få ett fint erbjudande i nästa inlägg! Ha en fin dag, jag och lillskruttan ska ut i snön strax, och sen väntar ett intervallpass på mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar