12 dec. 2011

Nykär.. Igår var jag tröttare än tröttast hela dagen, kan bero på en heldag på Tomteland i söndags. Japp vi går på turistfällan varenda år, men mysigt brukar vi har det, men det här året märktes dock tydliga nedskärningr (vi har varit där varje år sen Liv föddes) och mycket mera styrt, så det var synd. Lily fick iallafall ett rejält snack med tomten och berätta vad hon önska sig.
Starta morgonen igår med 1 timmes PW, så fint nu och nog uppskattar jag att bo i Älvdalen och dess 4 årstider, blir liksom nykär för varje årstid.
Efter en skön promenad fick jag en omgång finsk massage, ganska brutal stundvis men kändes skönt efteråt. Var dock ganska körd efter det, men jag hade ju själv kunder resten av dagen så det var inte bara att ta det lugnt men det gick bra det med. Ont idag vid mina njurar då det vart lite mycket runt dom under massagen, jag får hoppa det nästa gång, man blir lite illamående av det också. Idag var jag tvärtom från igår piggare än piggast 5.00 men skönt det för 7.15 ska min pepparkaksgumma vara om bytt och klar på dagis ( ja jag säger så än) för luciafirande. Sista arbetsveckan denna vecka sen tar jag och mina barn jullov 3 veckor.Lily får vara hemma själv med mig några dagar inna Liv får lov.
Behandlingar bokas in från och med 9/1 igen. Ha en fin Lucia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar