7 dec. 2011

Lite här och där!

6.00 börja denna dag. Upp med mina troll och fixa oss, 7.00 kom mormor som tur var eftersom skolan bröjar inte förrän 8.00 och jag skulle väg på företagarfruksoten som startade 7.30. Företagarfrukost fats minus frukost, åt min goda gröt innan jag for istället. 1 punkt på dagens möte var Girlpower (med tanke på artikeln i magasin älvdalen  där och gäng andra företagande tjejer i Älvdalen är med i), och då skulle bland annat jag prata om mig och mitt företag. Kika in här för att läsa mer.

Jag avslöjade för dom där lite vad som händer hos FriskvårdsFokus nästa år, nya tjänster jag kommer erbjuda blir kostcoaching & personlig träning, hur det går det och när kommer efter nyår. men det kommer blir så bra och unikt! Och det sen i kombination vad jag redan har blir kanon. Jag kommer hur som kombinera jobb med lite plugg.


Sen efter det var det lite papper, lite mailandes, ringandes, lunch en kvart(måste skärpa mig med det!)  sen rulla jag bort våran trasiga bil till verkstaden för att direkt gå på ett  kort möte med revisorn  och hem igen och deklarera för oktober. Ja sen var det dags att massera lite och ta emot lite kunder som vela handla, och vips så var det dags att hämta hem lillan. Lillan som är så trött och bara vill sova och bråkar och grinar, och jag får dåligt samvete.:(
Är ni med än? babbel, babbel! Konstigt att man har svårt att sova på nätterna när dagarna ser ut så ibland, fast det borde inte vara konstigt jag borde vara trött?!
Det som jag hoppar över idag blir mina intervaller, det får bli tid med fisarna istället.
mer.

Länkar till ett bra inlägg om en till tjej som jag inte är så ytlig men desto hälsosammare :http://www.traningsgladje.se/2011/12/varfor-ar-jag-tjock/Glöm inte! Imorgon 17-19 och fredag 11-13 har jag öppet för er som vill komma och shoppa!
Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar