19 dec. 2011

Julveckan!

Oj va konstigt en måndag att bara ta som vi vill lilla lillan och jag, skoltjejen har 3 ½ dag kvar i skolan. Jag ska njuta av att ha tid att laga mat länge och träna utan att behöva klämma in det i kalendern och sänka kortisolnivåern till 0.

Olga har nu fått en ny sajt (där står även alla orter det i nuläget finns MBC) för oss PT-online kunder och det känns jättekul, där har vi forum bakom kulisserna och kan diskutera med varann, det kommer utmaningar med priser och vi kommer snart få "prata" med nya Biggest Loser medlemmarna, BL startar 11 jan och då kommer Olga och deltagarna bli rikskändisar. Ska bli jättekul att få diskutera med dem om hur det gått och hur dom har det nu.
Känns kanon att man kan ha en utav sveriges bästa personliga tränare och bo i lilla Älvdalen. Tiden med Olga har gett mig ännu mer erarenheter och nu vet jag hur det känns att vara kunden, helt klart en erfarenhet man måste gå igenom om man ska bli PT. Sen hade det inte funkat om vi inte hade haft samma tänk om kost och träning. Jag hade aldrig accepterat ett träningsprogram på ett gym med en massa maskiner. Maskiner kan vara jättebra till bland annat rehab och för säkerheten men inte bra för mig, finn inte funktionellt i att isolera muskler så. Hade heller inte accperat någon diet eller schema att följa.
 Snart 4 år sen jag blev styrketräningsinstrukör och 4 år av att nöta in träning. Det är som med körkort man få kortet i det här fallet licensen, och sen gäller det att träna/köra för att bli bra. Ska bli så kul att ge erbjuda älvdalingar personlig träning 2012 och kostcoaching.

Kika in här för att se ett utav mina samarbeten: http://www.moratraningscenter.se/samarbetspartners.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar