23 dec. 2011

JUL

Hade 2 timmar öppet idag, mycket presentkort och juklappar blev det.
Önskar er ännu en gång god jul. Jag kommer äta det jag vill och bara träna kravlöst. Hoppas på mera snö så det blir lite uteaktiviter med gofisarna. Njut med gott samvete av den goda maten. Julveckan gör ingen tjock det är dom där småsakerna v 1-51 som gör det, exempelvis, 1 msk extra sylt på gröten  en extra ostskiva i munnen osv. Det är dom där småsakerna som gör skillnad, se på det stora hela.

Och jag måste säga att äntligen är allt klart! Nu är jag anmäld och klar till PT-utbildningen på S.A.F.E Stockholm.  Jag startar 13 april, och 6 maj är det dags att ta licensen. Och nåt som kom lite oväntad var att jag fick stöd från Länsstyrelsen, tack för årets julklapp ( och kan sen även hjälpa er mer!)och tack och lov att jag bor i Älvdalen. Det stödet ger mig mer jobb, jobb som jag dessutom älskar, det ger mer pengarna till denna lilla glesbygdsby . 5 helger fre-sön kommer jag spendera i Sthlm, och kommer samtidigt köra bootcamp i Älvdalen & Mora och plugga under veckorna, kommer bli en tuff period men den blir kort så det går.

Fick även ett superfint julkort idag från en av mina MBC-mammor, som fått med sig träningsinspiration och blivit gladare en gladare mamma som mår bättre. Då vet man att det man gör är rätt.  Blev alldeles rörd. Vill ge en stor kram till alla mina fina kunder & fina läsare och tack för all positiv energi den tar jag med mig in 2012 som kommer bli kanon! Vi ses & hörs då <3

3 kommentarer:

  1. God jul, kravlöst var ordet, love it! Ser fram emot vårens rapporter från PT-skolan, superkul!

    SvaraRadera
  2. Gott nytt år önskar jag dig!!! Hoppas du får en fin kväll! Kramar Betty

    SvaraRadera