4 dec. 2011

Förväntansfull!

Härliga måndag igen! Nej det är inte ironi, ingen söndags eller måndagsångest här. Jag känner mig full med inspiration igen efter jag lämnat över alla min bokföring  ( så j-kla skönt!)till en revisor och jag har nu ny ork att ta tag i projekten 2012.  Väldigt förväntansfull över hur året kommer blir med mina mål, planer och jobb. Pirret är där i magen och det bådar gott.  Började smått skriva in färdigspikade jobb i nya kalendern och idag ska jag sätta klart mina mål och min planering. Jag har funderat väldigt mycket i helgen på vad jag ska prioritera angående jobb, vad jag är BRA på och vad VILL jag och vad ska jag SATSA på.
Jag vill mycket men här gäller det att prioritera, jag är bra på massagebehandlingar, styrketräning/funktionell träning och kost men dessa 3 ämnen är något jag vill lära mig ännu mer om då nya forskningresultat kommer ständigt.
Och det sista då, satsa? Ja de är dessa 3 ämnen som står i fokus 2012 och det är det jag ska satsa på.

Mer om vad som händer nästa år får ni veta på företagarfrukosten på onsdag på Älvdalens hotell , där kommer presentera mig och mittt företag och vad jag erbjuder och vad som händer framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar