6 dec. 2011

Bra dag!

Bra dag idag! FriskvårdsFokus har haft en härlig friskvårdsförmiddag. När jag hade lämnat mina tjejer imorse så var jag uppvärmd och klar och var redo för mitt träningspass.
 Nytt upplägg, och Olga, I LOVE IT! :)
Dusch och proteindrink på det, sen gick jag till Tina en blivande massör i Älvdalen. Hon skulle göra sin läxa som var Shiatsumassage, helt underbart skönt var det! Påminde om thaimassage och kombination med klassisk svensk så blir det kanon.
Jag ställer gärna upp mer som försökskanin till och med palpation:)

Igår kom det leverans från Dermanord/Maria Åkerberg så nu det påfyllt igen och det ska förhoppningsvis räcka till julklappshandeln. Men det brukar ändo inte räcka till.
Missa inte aktuella erbjudandena här.
Fick ett litet paket från Dermanordtomten igår. En ny ansiktscreme och tomten visste att jag var en riktigt torris. En härlig creme för torr hy, jag komplettera dock med jojobaolja under då jag är völdigt torr denna årstid. Lovley!

 Lovley lakrits 2 för 40: eller 1 för 30:-. Paket med scrub och bodybalm 260:- (ord. pris 360:-) Gäller så långt lagret räcker, obs docj endast 3 paket kvar av kroppspaketet.
 Påfyllt med nya varor. Presentkort går att köpa i valfri summa i antingen belopp eller ex. 1 timmes valfri behandling.
 Juklappar för den mat och miljömedvetne.

Lite jobb sen var det dags att hämta lillan, bilen har strejkat och det positiva med det är väl att det blir bra mycket mer vardagsmotion, varför kan det vara så svårt ibland?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar