17 nov. 2011

Tips!

Jag nöjer mig sällan med bra utan vill gärna ha det ännu bättre. Likaså med frukosten, jag äter bra. Men så skulle jag byta ut mina vanliga havregryn till dinkelgryn. Fy vad äckligt, fick lova att slänga det. Men sen blanda ja ihop grynen 1/3 dinkel och 2/3 havregryn och det var jättegott. Till det kokar jag med 1 äggvita. Har 1 ägg vid sidan av. Och antingen hallon, blåbär (osötat) och kokosolja i , eller osötat äppelmos eller banan, kanel och valnötter. Har jag inet nötter eller kokosolja i så tar 3 st omega-3.

Nu har jag hafy min" rast" som beståd av styrketräning, ovan är mitt efter träning mellis, kesella 1 %, hallon och blåbär och jordgubbsprotein i kvarget.
Nu massaera till kl 17! Ha en fin dag!

2 kommentarer:

  1. Nu blir jag nyfiken :) varför dinkelgryn istället för havregryn?

    SvaraRadera
  2. Pga av näringsvärdet, men havregryn är ett superbra livsmedel som dessutom är billigt. :) carola

    SvaraRadera