25 nov. 2011

Så tokigt det kan bli!

Lite missförstånd i den lokala Mora tidningen då det står att min mamma Lia som arrangerar träningshelgen nu i helgen. Helt tokigt, det är jag och mitt företag inget annat. Mamma & Pappa är i tillfället i Turkiet  är många mil härifrån. Min mamma är dessutom sjukskriven och är tyvärr inte alls så fysiskt aktiv som hon hade vela och nu kommer hon förmodligen få ett samtal från Försäkringskassan. Men nej FK det är bara jag.

Jag har packat iväg mig för att spendera helgen 100 m bort i gympasalen, kommer bli jättekul att både insturera och bli instruerad.

Såg även att det kommer vara en träningsdag  men med andra pass och annat upplägg i samma lokal även nästa helg, kul det händer grejer på friskvårdsfronten i Älvdalen. Jag kommer inte kunna delta för jag kommer då hålla till på Biblioteket och ha massagesagor.
Nu laddar jag för imorgon med godis! :) Nej jag äter inte nyttigt 24/7 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar