16 nov. 2011

På hugget!

Arbetsdagen är igång och jag är på hugget! Det var  jag inte igår kan jag säga, seg, trött, lat och sockersugen(trots bra mat var 3:e timme) Olga vill att jag kollar min sköldkörtel igen, jag kolla senast i april, och ett värde är inget vidare för ämnesomsättningen, men inget dom gör nåt åt tyvärr.Sen kan stress förvärra /försämra hormonproduktionen och tro mig jag försöker att bara vara,
men är fruktansvärt rastlös av mig och har mycket på gång.

 Jobbade länge igår och trodde jag skulle fixa ett styrkepass efter det, och nej det funkar inte för mig, direkt på morgonen ska det va om jag ska ha energi och motivation. Blev en vilodag igår istället för på söndag som jag hade planerat, passen blir av med plan B iallafall.
Äldsta flickan har varit hemma denna vecka då hon har lunginflammation, inte på sin 3:e vecka som krasslig. Hon börjar piggna till och ska till mormor och pyssla bara hon har vaknat. Barnen har varit sjuka om vartannat och att jag klarar mig är ett under. Men ni vet att fysisk träning stärker ditt immunsförsvar.

Idag kommer äntligen min kärlek hem och han kommer vara hemma i 1 ½ vecka, lyx! 6 år tillsammans snart och jag längtar bara mer och mer för varje vecka. Vänjer mig aldrig med att han jobbar borta.
Vi kommer träna en del tillsammans och vi ska köra boot camp passen jag gjort till nästa helg och fila på dom så de blir riktigt bra till deltagarna. Passen kommer vara upplagda så att man gör det på sin nivå och det finns alternativ till lättare och svårare och det mesta är på tid och inte i antal så man gör i sitt tempo.
Och som avslutning på passen får dom en utmaning att göra och vinnarna kommer få priser från

Maria själv tyckte jag fick till ett sånt bra kort på deras fina monter och vela gärna använda den. Jag är ingen proffsfotograf och tog den med min Iphone, men såklart fick hon det. Att det inte är en människa i montern beror på at tMaria är på scenen alldeles bredvid och berätter om märket och kör en make-up show och där står alla.

Jag längtar så tills nästa helg när jag har träningshelgen, behöver verkligen en helg fylld med endorfiner just, det är ju inte den roligaste tiden på året nu.
Vill man vara med så är sista anmälningsdag imorgon!


Hur går det för er med träning? Går det upp och ner?
Svackor?  Vart hittar ni inspiration, motivation och ork?
Jag har inte samma svackor som jag haft tidigare detta har varit ett bra år träningsmässigt. Men lusten går dock upp och ner, men träningen görs ändå fast det känns tyngre såklart. Jag hade gärna vela få in mera naturlig träning i form av vardagsmotion och göra uyflykter med barnen, men det är inte lätt att få till varje dag, då är det bra at ha en plan så det blir av på annat vis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar