7 nov. 2011

Ny vecka, ny tag!

Höstlovet svishade bara förbi. Har varit skönt med tid tillsammans med mina barn, Dock var jag fruktansvärt trött hela veckan. Liv var hostig hela veckan och hade feber en dag, vet inte om det kom av det. Träningsmässigt vart det inte alls som jag tänkte mig, blev ungefär hälften gjort, ett cirkelpass +lågintensivt på ct:n, ett styrkepass + en 1½ timmes pw. Nöjd med det, gäller att lyssna på kroppen, den behöver vila för att blir stark också. Sockersuget har varit enormt denna vecka, och mina stora triggers är trötthet och stress. har nog skrivit ett inlägg om vad som händer i kroppen vid dålig sömn, att man får ökad aptit bland annat. Men har haft en otroligt skön helg , bara tagit det lugnt och sovit ut.

Ny vecka nya tag, idag blir det första några massagebehandlingar, sen träning och sen tid med mina gofisar. Jobbar till torsdag denna vecka, sen åker jag och min älskling till sthlm en dag för oss själva utan några planer och en dag på "allt för hälsan". Fattar inte riktigt att han vela följa på det. Men det händer grejer här. Han ska också börja satsa på att träna styrketräning och han vill även lägga om kosten. Första gången någonsin jag packa en sån bra väska med mat för en arbetsvecka i Norge. Kan säga att det var nåt han vela, har aldrig tjatat om att han ska varken styrketräna eller välja annan kost.
Ska bli kul att se hur hans kropp kommer reagera på det, vi har ju ändrat lite här hemma och har konstaterat att han blivit laktosintolerant på äldre dar. Jag där vart det lite väl mycket bloggat om min kärlek.:)


Dagen börja bra med ett peppande mail från Olga, den första bloggen jag läser på morgonen är hennes. Hon är verkligen en PT för mig, hon en kvinna som är grym på det hon gör och samtidigt är en helt vanlig mamma/kvinna som har samma problem i vardagen som oss andra. Blev så glad när jag läste att hon ska till Falun och föreläsa för läkare, barnmorskor om mammaträning.  Äntligen! Det är helt galet vilka råd mammor får idag och hur dom har tränat. Så gå mamma bootcamp, och håll tummarna för att Olga når ut nu så det införs nya rutiner till landets barnmorskor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar