28 nov. 2011

Idag blir en bra dag!

Igår var det inte någon vidare dag, irriterad på mig själv för att jag irritera mig på andra, väldigt olikt mig. Irritationen var på oengagemang, lojhet, nonchalans, negativitet och motarbetare. Irritationen på mig själv beror att jag lät sånt ta energi & tid (som jag har jäkligt lite av) från sånt jag hade kunna gjort nåt annat av. Jag är en fruktansvärd DOER, vill jag ha nåt gjort eller göra nåt jag då gör jag det , och sitter inte och väntar på att nån form av mirakel ska ske. Så det så!
Just do it! Har snott och lever efter Nikes slogan.

Och nu har jag lämnat det där och granskat mig själv varför jag orkar som gör. Idag står ett möte på shemat först ut, sen massera.
Och massage hade jag behövt själv, det märkte jag under minfulnessen och yogan i helgen. Det var ett fantastiskt sätt att öka kroppsmedvetenheten. Och jag upptäckte varenda liten spänd muskel.

Idag blir det en bra dag, med bra människor med bra energi och lite bra mat och bra träning så blir det kanon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar