22 nov. 2011

Göra det jag är bra på!

Kommer från en givande möte, har äntligen blivit med revisor. Och jag beslutade att lämna över ALLT. Ja allt förutom att sätta papper i en pärm och skicka fakturor. Men annars bye bye, debet & kredit och deklarationer, jag kommer inte att sakna er!!!!

Jag har gjort allt själv tidigare och visst det har gått bra men desto mer jobb jag får desto mera papper blir det. Så nu var det dags att lämna över och göra det jag är bra på och tycker är roligt. Det kommer framförallt bli mer lönsamt så och jag har mer tid över till annat.

Denna vecka har jag lyxen att ha en sambo hemma, vi var med till lasarettet med lillan igår nämligen och sen tog han ledigt resten av veckan också. Jag önskar vi hade en normalt vardagsliv där han faktiskt kommer hem varje dag och sover hemma. Lyx ni som har det!
Idag blir det lite mindre pappersjobb (denna dag roligt pappersjobb då:)) , massera på em och sen blir det ett träningspass.

Körde ett pass i söndags, det som jag ska köra med träningshelgsdeltagarna på lördag, och jag har en fruktansvärd träningsvärk än, vader, lår, rumpa, rygg, mage , bröst och triceps, fick blodsmak i mun av uppvärmingen också så hjärtat jobba på bra med. Det var ett pass som körde igenom hela kroppen med andra ord. Jag gjorde om det en aning lättare dock, men tufft ändo som går att anpassa från nybörjare till vältränad.  Idag ska jag köra boot camp pass nr 2 som har ett annat upplägg.

Det är inte försent ännu att anmäla sig till dels helgpaketet 480:- inkl  2st goodiebags eller så kan boka per pass 100:-/pass. Du kan välja mellan mellan 2 st boot camp pass, zumba, mindfulness och yoga.
Föranmälan krävs, men dessa sena anmälningar betalas på plats istället för faktura.
Frågor och anmälan: Carola friskvardsfokus@hotmail.com 070-3663749

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar