9 nov. 2011

Gemenskap

Gemensamt för listan på några av mina favoritbloggare( ingen ranking på siffrorna utan mer de jag följt längst, men de 3 översta har jag träffat IRL), var att vi alla är mammor som tränar och pusslar det med allt det vardagliga och jobb, och vi har alla en anknyting till Olga. De flesta bloggar jag följer är just mammor med passion för hälsa som tränar. Varför mammor? Även jag vill få tips hur dom hittar tiden, hur dom gör, motivaton & inspiration. Hur dom som inte har barn  men jobb får ihop träning är inte så intressant för mig, men självklart kan man få träningstips i de bloggarna också.


 Har uppdaterat blogglistan nu och  hoppas även du  hittar de bloggarna som ger dig inspirationen. Imorgon väntar ännu en dag med livspusslande. Startar med möten, sen, massage, lunch, möte, massage, träna, massage, fixa matlådor till nästa vecka då jag är i sthlm fre-sön och slutligen packa iväg hela familjen. Gör inget med pusslande, för jag har det bästa livspusslet.
Så sant, att man (läs jag) hakar upp sig över de det lilla och inte se det stora hela.

Jag avlslutar detta bloggeli-blogg inlägg med att jag har jättesvårt att lämna kommentarer till er andra bloggare, mitt googlekonto krånglar.Men jag vill och har skrivit mycket som aldrig kommer fram. Gonatt!

1 kommentar:

  1. Vill också mest läsa om andra mammor, blir ju "kan de, kan jag"-feeling då.

    SvaraRadera