9 nov. 2011

Bloggtid!

Bloggtid, är som skaffa barn-tid eller hitta tid för träning. Finns aldrig ett perfekt tillfälle men det görs!

Har en del påbörjade inlägg igen som inte är klara. Vill ju berätta så mycket för er kära läsare som är in här varenda dag och plockar ut dom där orden, meningarna som är till för er.

Jag fick ju min allra första bloggaward här i veckan  och jag blev så glad när en läsare trädde fram och gav mig den. Inte vem som helst var det heller en annan mamma som kör MBC i Växjö, som jag aldrig träffat men kommer säkert att göra det i nåt sammanhang. Tack för att jag fick en till blogg att lägga till mina favoriter, är det nåt jag får inspiration av är andra bloggar. Kika in på Bettys blogg här.


1. Klistra in awarden på din blogg.
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen.
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till.
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare.
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!

Här kommer  endel av mina peppbloggar, vi har bland annat 3 saker gemensamt, gissa? Ni som är på blogglistan VET!
Har ju en lista här på bloggen, men som jag måste uppdatera nu. Peppbloggar gillas, deppbloggar raderas. Något deppinlägg då och då är ju mänskligt och bra  men jag gillar positiva människor som något bra i det dåliga.
1.Olga
2. Johanna
3. Marie
4.Beatatjata
5. Sushimimamman

Varvar dagen med massage, möten och pappersjobb, och nu snart ett styrkepass! Hoppas ge er ännu ett inlägg ikväll! tjing!

2 kommentarer:

 1. Kul!
  Tack Carola! Nu blev jag ju verkligen inspirerad att skriva och kanske utveckla lite:) Det blir som ett betyg liksom. Du är en stor inspirationskälla! En dag ska jag också utveckla min dröm:)
  Stor kram till dig!

  //Johanna

  SvaraRadera
 2. Hoho, tackar tackar!! Försöker hinna kolla in alla bra bloggar som tipsat om i alla dessa listor, snart är det bara träningsbloggar jag läser, hinner ju inte med alla andra som bara tjötar om inredning, sina kändisliv eller vad de bakar :-)

  SvaraRadera