13 nov. 2011

Allt för hälsan- Spartan

Wow! Vart ska jag börja? Denna helg går inte att få med på ett inlägg. Och mina leverantörer bör få ett varsitt inlägg. Börjar med Spartan. Ledande och bäst inom funktionell träning i Sverige. Stolt att få vara återförsäljare åt Olof och hans gäng. Vill ni beställa träningsredskap passa på nu för i november månad är 10% på allt. följ länken ni ser ovan på denna sida.
 För att se en videoshow från spartans uppvisning, kolla in den på min FB-sida, och när ni ändå är in där glöm inte att trycka på "gilla".

Det var kettlebells, bulgarian training bag, klubbor, war machine, snakerope, aquabag, equlizer. Gick även på en föreläsning som Olof Elwin och Katarina Woxnerud( som startat på s.a.f.e och the academy) som hette Optimal funktion.  Den var bra, och helst för min sambo. Han sa att han fick ett "wake up call" om träning.

Grymma var dom!
Mina leverantörer var de som glänste mest på denna hälsomässa, tacksam över att få ha ett samarbete med dom. Fick även kontakt med eventuellt nya samarbetspartners som skulle passa in i mitt företag, vilka det blir får ni när det blir aktuellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar