24 nov. 2011

24:e

I månad kvar till julafton och jag är blir kluven. Kluven eller lurad, vad är det för väder. Var ute och gick i morse i enbart en underställströja, ja den var ganska tjock men jag borde vid den här tiden på året ha något mer på mig. Det får gärna falla lite snöflingor på söndag när det är dags för julskyltning, mig hittar ni då på Älvdalens galleria, Vimla. Jag packar iväg mig direkt från min träningshelg 100 m bort.
Erbjudanden och fina julklappar hittar ni där.

På lördag är det dags, endorfindags. Träning, glädje, fysiskt, mental, svett, flåsas, andas. En härlig träningshelg med likassinnade.

I månad kvar till julafton och snart slut på året. De sista massagetiderna bokas in och jag tar ledigt v.51, 52, 1 och har jullov med mina barn och laddar för 2012. Då FriskvårdsFokus firar 4 år. Spännade vad 2012 har att erbjuda.

Arbetsdagen är slut och jag hoppar nästa pass, som mamma. Dags för möte på skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar