13 okt. 2011

Vilodag idag från träningen, hade gärna kört ett pass men vilodagen behövs för resultaten. Sista dagen idag för Mamma Boot Camp, tråkigt men vi kör igen april 2012, och jag har redan fått in anmälningar på båda orterna så det är inte försent att anmäla intresse redan nu. Jag har fått äran att få leda totalt 36 stycken mammor och mina mål att dom ska få så bra resultat har lyckats. Det finns dom som råkat ut för sjukdom och då hoppas jag veckoläxorna har hjälpt dom.

Ingen som hänger på min utmaning? Kör 1 vecka och känns hur det känns i kroppen, finns INGET att förlora, bara vinster. Bara 1 vecka kan vara tufft för många, för mig blir det ca 6 v. 45 dagar. Såhär ser det ut på mitt kylskåp. Gillar inte ens massa skrot på kylskåpet men det här är ok!

Det är nu klart att det Zumba under träningshelgen och såklart ett tufft Boot Camp pass utomhus av mig(som går att anpassa efter individen). Ska bli jättekul, väntar på svar från flera aktörer, så invänta mera besked. Men boka in 26-27 nov, endast 30 platser.Har redan fått anmälningar från ca 10 st trots att allt inte klart.

Resten av dagen blir det lite massager och ett välbehövligt frisörbesök, underbart för en småbarnsmamma att få iväg och fixa håret lite. Det blir ljust och klippa av det lite kortare.

Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar