12 okt. 2011

Utmaning!

Jag forsätter fortfarande med PT-online med min PT Olga Rönnberg. Det går bra, har kört i 2 månader nu. Haft lite avbrott med sjukdom men nu har jag varit på banan i snart 2 veckor igen. Och jag börjar gilla mina armar och axlar som börjar få konturer av muskler. Ja det känns och syns på hela kroppen, har själv svårt att se det dock, men min sambo och Olga ser det. Det har varit så skönt att hon fixat mina träningsupplägg och jag har gjort upplägg bara för mina kunder.

Men nu känner jag för en utmaning!


Jag tänkte köra en utmaning med start idag och 45 dar framåt. Lagom till träningshelgen jag planerar den 26-27 nov.Och lagom tills den stora frossarmånaden på året börjar. Utmaningen för mig blir skräpfritt,  och med skräp menar jag socker (stor svaghet) i alla former förutom frukt då jag kan behöva det efter tunga styrkepass, och ingen snabbmat(inga problem då jag inte tycker om pizza, hamburgare speciellt) Men det blir en utmaning ändå för jag dels vara borta på en weekend till Finland nästa helg och en weekend i Stockholm i november, och då gäller det att planera.

Vad blir vinsten då?

+ Gå ner i vikt. Jag körde en sockerfri månad för ett år sen och gick då ner 1 kg i veckan. Alltså 4 kg på en månad.
+ bli piggare
+ uppnå bättre träningsresultat.
+ spara pengar, men gör nåt annat typ massage, ansiktsbehandling.
+ bli av med sockersug


-          ?
Finns inga minus här anser jag. Gå miste om vad egentligen?

Vem hänger på? Desto fler, desto mer pepp!

1 kommentar:

  1. Åh vad kul "favoriter favoriter favoriter" :-). Vill läsa ikapp allt nu men kanske inte på jobbet... Fokusmånadstart för mig imorgon, sockerfritt här med. Gött med extra pepp!

    SvaraRadera