10 okt. 2011

Motivationshelg!

Små barn och sova bra brukar inte alltid gå i hand i hand. Lily har börjat sova så dåligt. Inatt var det plågsamt grin hur länge som helst, växtvärk? Och när hon sov så snurra hon på och tvinna så hon var inte på på bästa humör imorse, tyärr håller det i sig tills hon går och lägger sig. Jag var förberedd och ladda kaffe redan igår kväll.   Ja det går väl över, jag tänker hela tiden, små barn, små problem, stora barn, stora problem. Så det är inte så farligt egentligen.

Sista veckan med Mamma Boot Camp, sen blir det tid över till annat jobb. Dom vill gärna forsätta i vinter men jag har inte möjlighet tyvärr. Som kompensation så planerar jag för fullt en träningshelg sista helgen i november. Så boka in det jag hoppas få till 4-6 pass med även andra aktörer och jag själv kommer hålla ett tufft Boot Camp pass, ute såklart. Detta är inte bara för mammor utan kommer vara öppet för alla. Målet med helgen är att ge inspiration och motivation när träningslusten inte är på topp. Mer info om det kommer framöver. Det kommer dock vara begränsat med platser ca 30 platser räknar jag med. Intresseanmälan till: friskvardsfokus@hotmail.com så får du ett infomail bara allt är klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar