3 okt. 2011

Måndag igen, och ny månad!

En härlig weekend i Sälen är över. Kom dit på torsdag till våran fräscha stuga i Timmerbyn, 100 m från min gamla arbetsplats Experium. Bad i dagarna 2 för barnen och spa för mig en dag. Fick 60 min massage, det är ju helt jäkla underbart, och det ger jag hela veckorna, måste få massage mer, underbart för kropp & själ. Min förkylning som legat och pyrt i några veckor bröt ut rejält, beror väl på att jag bara koppla bort allt.Det är väl helt otroligt att man ska behöva åka iväg för att kunna slappna av på riktigt. Jag logga heller inte in på internet tors-sön, ingen mail, ingen fejjan och inga bloggar, rekommenderar att göra det ibland .

Jag lämna igen mitt personalleg, har inte jobbat där på ett år och hinner inte närmaste tiden heller. Hade jag vela satsa på en karriär som anställd hade jag gärna gjort det där kan varmt rekommendera Norrsken spa & sauna och en anställning hos ett enormt företag nämligen Skistar.
Fick även träffa min fina vän Kristina, som nu var spachef ,världens omtänksammaste och proffsigaste spachef kan jag tänka mig att hon är. Bara en sån sak att få henne som chef, är du terapeut, sök!

Helgen gick dock för fort och måndagen har bestått av jobb,
men det dröjer inte förrän nästa weekend, den bli i Helsinkki om  2½ vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar