17 okt. 2011

Inte ensam om att kryssa dag för dag

http://biggest-loser.se/inspirationskalender/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+bloser+%28Biggest+Loser%29

Det är tydligen inte bara jag som kör denna variant av utmaningar. Gjorde en liknande grej med min dotter när hon skulle lära sig sova i egen säng efter 5 år i våran. Men då fick hon klistra stjärnor på ett stort ark på dörren, efter 10 dar blev det en stor stjärna och hon fick välja en belöning som till exempel besök på lekkompaniet, få ett litet paket osv. Vi körde till 100 stjärnor. Det funka, hon vande sig.


Middagstips : Idag prova jag receptet ur Annonsbladet som jag antar de flesta på denna blogg får i lådan förutom er som bor utspritt på jordklotet men den går att läsa online, Sofias tomatsoppa med kyckling. jag stekte lök i kokosolja, tog lättvarianten av kokosmjölk och skippa koriandern. En recept i min smak. Snabbt, enkelt, få ingredienser behövde inte ens åka att handla, billigt, nyttigt och få kalorier. Man ka ha lite pasta om man vill ha kolhydrater eller  som barnen fick en smörgås till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar