27 okt. 2011

Höstlov

Idag får barnen höstlov, och även jag. Inga behandlingar under nästa vecka. Men det går bra att komma att handla produkter och presentkort. Inväntar varor från Dermanord/Maria Åkerberg idag och Renee Voltaire varor kommer under nästa vecka

Idag börjar jag på ett nytt träningsupplägg, helt annorlunda än de 2 senaste. För er som har missat det så är Olga Rönnberg (Biggest Loser tränaren, och sveriges bästa mammatränare) min PT denna höst. Träffa Olga första gången i våras då jag gick MBC-instruktör. Och har läst hennes blogg ända sen hon starta den. Jag såg henne i en artikel för många år sen, och det jag fastna för att hon var en helt normalt överviktig mamma som börja träna seriöst i 30 årsåldern, och har en kropp idag som många eftersträvar. Så även jag , målet är en stark, funktionell, kvinnlig kropp med lite muskler. Jag är på väg, men det går saaakta så det gäller att ha tålamod. Men armar och axlar börja ta form, och magmusklerna börja komma fram. ja dom har funnits där men när man börjar ana rutor då är det kul. :).  Det som har försvunnit under dessa 11 veckor är ca 5 kg (och då har jag nog gått upp några kilo i muskler också). Att man kan få kanonresultat med att köra PT-online kan jag rekommdera, passar mig perfekt. Jag har varken tid ellr möjlighet att ta mig till gymmet. Så att träna hemma passar mig perfekt och sparar massor med tid. Och att jag bara har kunna fokuserat på mina kunders träning denna höst har varit bra, för jag har annars satt mig själv i andra hand. Och att få en av sveriges bästa PT:s och träna hemma i Älvdalen är perfekt, och jag kommer nog ha svårt att släppa henne.:)


Ska nu rapportera till Olga och skicka in kort på mig i underkläder så hon får se resultaten, här är vågen oviktig. Denna gång ska jag skicka dom till Olga och inte Olof som är min kettlebellleverantör som jag gjorde sist. Det var ju inte lite pinsamt, herregud. Skicka undrklädesbilder till han en fredag kväll. hahahaha. Ja man får ju bjuda på sig lite ibland. Men det var ju komiskt då jag aldrig skickar såna bilder till nån, och sen när jag ska det skickar jag fel. Carola i ett nötskal.

Utmaningen går fortfarande bra, 18 dagar utan skräp och vi är iallafalla 3 st som kör det tillsammans. Men jag har varit sugen, helst i helgen när vi var borta,men det gick det också. Vanesak är det. Och skönt är det. Och det roligaste är att träningsresultaten blir bara bättre utan en massa snabba kolhydrater som gör att man sväller upp och binder vatten.

1 månad kvar nu till träningshelgen, kommer bli grymt kul! Inte bara pass, utan tävlingar också.
Bland samarbetspartners till goodiebagen är det bland annat Class Gym( som även kommer vara på plats och informera de som som vill om gymträning), Mora Träningscenter, Apoteket Älvdalen, Loppi , Vimla och jag med min leverantörer såklart.

 Platserna går åt fort, så anmäl dig på friskvardsfokus@hotmail.com
Frågor har kommit upp som vad händer om man blir sjuk. Ja när betalningen är gjord är anmälan bindande, men trycket är stort och en reservlista kommer göras så man kan då sälja sin plats. men vi ska inte vara sjuka då utan vi ska bara må bra hela helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar