18 okt. 2011

Effektivt

Ibland när man ska vara effektiv kan det bli motsatt effekt och man blir ineffektiv. Idag kändes det somjag hann med typ hälften vad jag skulle, för att jag försöker jobba en arbetsvecka på 3 dar. Men när jag summerar dagen så gick det ju bra ändå. 3 massager och en lyckad styrketräningsintruktion. Hann till och med en lååång ansökan, la den till och med på lådan och det vanliga med mail, tele osv.

Sen att det blev dubbelbokat med kunder och 2  barn som är i trotsåldern hör ju livet till. Jag tror jag ska börja med tvärtomspråket till dom, så funkar det kanske. Eftersom svaren nu är nej, aldrig, vill inte, kan själv, eller, vad tror du! Så imorgon säger, klä av er, ät inte frukost och stanna hemma idag.

Hade egentligen intervaller på träningsshemat idag, men jag fick priotera om. Inget att gräma sig över, sånt är livet. Blir istället styrka och intervaller efter styrkan imorgon bitti. Vill inte plåga mig på crosstrainern nu, blir inte bra.

Utamningen går fortsatt bra, men det är dagar som denna som suget kommer. Vid stress. Känsloätare? Ja och inget konstigt med, det är många. Och ja erkänner. Det är vad gör åt det suget när det kommer. Jag hade kunna öppna frysen där vi har fullt med fika, eller skafferiet som det är lördagsgodis och chips kvar.
Men jag gjorde nåt fullt tillåtet.
Gjorde varm choklad, på lättmjölk, raw cacao från renee voltaire, sukrin och liiiite lättvispad grädde uppe på. Sockersug borta och varm i magen.mmmm. Nu soffan !

Ps: Imorgon kommer ni kunna anmäla er och se schemat till träningshelgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar