17 okt. 2011

Äntligen måndag!

Igår kväll längta jag till morgondagen, för jag har så mycket spännande jobb att se fram emot. Det var så jag nästan börja ta tag i lite jobb, men faktiskt behöver man iallafall de dom2 dagarna ledigt med familjen.
1 vecka gjord av utmaningen 38 dagar kvar. Jag klara  mig i helgen, nog var jag sugen men jag avstod trots att jag bakat hela helgen. Min stora tjej fyller 8 år om en vecka så därför har jag bakat. Men vi ska fira henne redan på onsdag för på torsdag morgon åker vi till Stockholm för att sen ta båten till Helsingfors, där blir vi en natt på hotell och 2 nätter på båten. Hon vet inte om det ännu det får hon veta på ons kväll. Tror hon kan behöva lite ensamtid med sin mamma bort från lillasyster och allt. Hon är inte i en lätt ålder, lilla tweenien, och lättare lär det nog inte bli.
 Jag hoppas hon blir glad, men man vet aldig med humöretom hoon verkligen vill åka med världens elakaste, argaste och tråkigaste mamma, som hon dessutom tycker låter so ett helt hav när hon andas. Tack för den! Jag tycker väl jag andas ganska tyst och normalt. Tweenie var det ja.

Idag har jag en riktig planeringsdag. Planerar roligaste träningshelgen, väntar på ett besked idag sen kan jag gå ut med schema. Planerar även ett pass till en kund idag. Blir massage och spabehandlingar endast tis-ons denna vecka men nästa vecka går det boka mån-fre som vanligt.
Har ett sånt fruktansvärt roligt jobb, som idag sitter jag med 3 olika träningspass som ska sättas ihop, och pusslar ihop träningshelgen och en massa andra roliga projekt. Tack och lov att jag valt att göra det jag älskar, man har alltid ett val. Det finns bara 2 måsten i livet som en vän sa, man måste dö och man måste skita....haha. Ja och jag tycker det ligger nåt i det, jag byter alltid ut måste till vill. Jag måste inte städa, men jag vill ha det rent och fint. Jag måste inte laga mat, men jag vill inte vara hungrig eller köpa dyr skräpmat. Jag måste inte träna, men jag vill ha en frisk kropp och må bra. Osv..

Träningen idag är endast lågintensivt, pw på 1 tim blir det under dagen. Ha en fin dag!

Intressenanmälan till träningshelgen: friskvardsfokus@hotmail.com så får du ett infomail när det är spikat och klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar