13 sep. 2011

Vad kan vara värre än att dö?

Inne på en ny vecka och för att summera även förra veckans träning, så blev det totalt 5 styrkepass och av 4 dem cardiopass direkt efter ( hann helt enkelt inte med cardiopasset). Så jag är nöjd, tog det lugnt en dag, då jag kände mig lite hängig och dotterna hade 40 graders feber. Men jag klara mig, och det tack vare träningen och min kost, immunförsvaret är bättre än någonsin.
Igår var det en lugn dag med endast Pw och plankor. Idag är det styrka+cardio igen.


Inne på v 4 av 8 av mina Mamma Boot Camp pass, det går fort ochjag kommer sakna dessa pass. Det kommer sedan att bli ett upphåll på ett helt halvår, i april kör det igång igen. Just nu gör jag allt för att de ska lära sig att träna hemma sen, blir mest fokus på det de sista veckorna, så vill du lära dig att träna hemma och göra dina egna pass, hoppa på nu.

Igår fick jag 2 jobbuppdrag, ett sa jag ja till och ett ska det funderas på . Det jag sa ja till var ett mindre jobb. En föreläsning på min gamla skola SCoTT, ska föreläsa om mig och min resa för eleverna som går spa just nu. Kul! När jag började hösten 2006 trodde jag  nog aldrig att  jag skulle komma tillbaka och föreläsa om mina framgångar. Och det var även det värsta jag visste, ställa mig framför en klass och prata. men det gäller att ta sig an sina rädsklor för att utvecklas och växa. En undersökning gjord i USA visade att folk var mer rädd för att prata inför en grupp än att dö. Vad är det värsta som kan hända?

Jag ska även dit nästa vecka och få mig en algbehandling, kostar endast 200:- så passa på du med. Det är elevbehandlingar, och jag kan lova att det kan till och med är bättre kvalite på behandlingen än när ni åker på vissa spa:n.
Nu är det dags och vara instruktör och ta hand om mina mammor. Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar