19 sep. 2011

Uppladdning pågår.

Idag känner jag mig mycket piggare men jag vilar idag och imorgon för att sen träna riktigt igen. Bara att gilla läget, inte precis nåt som förfaller fast det känns så bara för man inte tränat på 4 dar.

Starta dagen med att åka till Hemus och köra ett MBC-pass, det spöregna hela vägen till Mora och även så i Hemus. Vi körde ett intensivt pass på 50 min, det blev cirkelträning idag med bra tempo. Sen skicka jag hem dom och dusch och byta torrt så dom inte blev kalla och riskerade att bli sjuka, första gången vi inte stretcha tillsammans.
Åkte sen till en kär vän där jag åt min lunch, efter det styrde jag till Orsa och SCoTT, min gamla skola. Jag fick ett varmt välkomnande och en del kramar och där skulle föreläsa för Hälsa 6 (jag gick Hälsa 2). 
Jag berättade om mig själv mitt företagande och fick massor med frågor. Jättekul var det, min stora rädsla jag hade när jag börja på SCoTT för 5 år sen existerar inte längre, nämlligen att prata inför en grupp med människor. Hjärtlklappning borta, svettiga händer borta, rodnad borta.Varför? För jag har tagit tag i min rädsla så många gånger nu så det är borta. Det kallas utveckling. Var inte rädd för dina rädslor, möt dom och du kommer växa enormt.
Jag ska dit igen på en härlig algbehandling redan på onsdag sen kommer jag även åka iväg på en rekryteringsresa med ScOTT på ännu okänd ort i oktober  under en weekend, så jag måste nog uppdatera mitt pass som snart går ut då jag vet att tidigare resor krävt pass. Spännande, men jag känner av flygrädslan efter en hemsk upplevelse i Thailand, men där var det tropisk oväder och så långt ska vi väl inte tror jag.
Är ni intresserade av utbildningar på SCoTT så kolla in här : 
http://www.scottorsa.se/default.asp?PageID=1

Imorgon är det dags för Non Stop Business på Moraparken, och jag är nyfiken vad jag tar med mig för nya verktyg och kontakter därifrån.

I

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar