26 sep. 2011

På banan...

Yes! Ny dag, nya tag! Barn i skola och förskola. Jag tar mig en kaffekopp till bloggningen  och laddar  för ett Mamma Boot Camp pass, det blir cirkelträning denna vecka lite tuffare än förra veckan, men det fixar dom det vet jag. På eftermiddagen blir det massage & spabehandlingar. Bokas in scrub nu när hösten är här och många börjar bli torra, men sen är det ju också så skönt att bli scrubbad.
 Olga är med mig och pushar mig, idag är det endast Powerwalk på schemat, tack för det Olga.:) Men det känns i kroppen från gårdagens grymma träningspass som bestod av styrka +intervaller. Mina axlar och ben skaka rejält igår, och när jag skulle göra plankan bar inte mina ben mig, det var ju nåt nytt måste jag säga, för det har varit bålen som sagt ifrån förut benen har liksom bara hängt inte jobbigt alls för dom annars. En av mina rolemodels  kroppsmässigt är Olga, och vill man uppnå det är det hårt jobb jag märker jag. Sen vill jag gärna ha Kristin Kaspersens armar, och axlar.:)
Det är så mycket som sitter i huvudet var man klarar, och det gäller ALLT i livet. Det är där det ska bearbetas mest känner jag,kroppen pallar vill få med mig knoppen lika mycket.
Bara 3 veckor kvar av MBC denna omgång, jag kommer sakna de härliga mammagängen , gemenskapen och träningsglädjen. Kul att jag redan fått in anmälningar till April när det är dags för nästa Boot Camp. Så är du sugen och kanske är gravid just nu, anmäl dig!

Fick mail igår vart rekryteringsresan går och det bär av till Finland, Helsingfors. Kul ska det blir, jag hoppas att vi ska åka båt, vill inte alls flyga , fy och blä. Men ska bli kul att uppleva en nys stad och resa med människor jag aldrig träffat.

Ha en fin dag! Ut på en powerwalk du med, finns nog inget härligare väder att ut och  gå i som detta underbara höstväder, och sen är det den härligaste mentala återhämtningen jag kan få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar