1 sep. 2011

Nytt!

Igår fick jag besök av en av alla Karin på Näringslivskontoret (dom är 4), den härliga Karin Hellström kom och gjorde ett företagsbesök. Ett väldigt givande besök för båda parter. Vi har ett sånt otroligt bra näringslivskontor i Älvdalen, dom bloggar, twittrar, och är aktiva på facebook. Dom syns verkligen och når ut till fler än någonsin tror jag. Var på frukostmöte på hotellet i onsdags, och det var sån energi där, fullsatt och så mycket positiv energi. Det har hänt grejer sen jag var på mitt första möte, då var nog medelåldern 50+ mestaldels äldre män i kostym och jag var oftast yngst på mötet och ibland hade jag även med mig en bebis. Älvdalen bjuder på så många nya företagare och det är så peppande, inte bara för mig men även för andra som kanske vill ta steget att bli egen. Karins blogginlägg om hennes besök hos mig hittar ni här. Karin fick mig även på andra tankar angående twitter och jag ska nu ge det ett försök, jag heter friskvardsfokus där.

Öppet hos mig idag 11-14, en stor leverans från Dermanord har kommit. Och vilken dag som helst väntar jag att Reneé Voltaires leverans ska komma.  Nytt som kommer är bland annat det här:

Crunchy Granola Pekannöt, Äpple & Kardemumma Påse 500g

En komplett och fulländad granola som ger mig massor av bra energi. Söt utan tillsatt socker. Gott att äta med yoghurt eller mjölk. Tips: Lägg frysta hallon i en pajform, häll granola på toppen, skjutsa in i ugnen och visp en supergod paj. Mums!

Hazelnut & Chocolate Spread 200g

Ekologisk

Hasselnöt och choklad i ljuvlig kombination med apelsin. Jag blandar i baket, mixar i desserter och brer på gott surdegsbröd. Heavenly Hazelnut!


Rostade Kokoschips påse 100g

Ekologisk

Supergod rostad kokos att servera som snacks eller att blanda i müslin och i baket. Snyggt att strö på maten och gott att äta direkt ur påsen! Kokos är godis.


Honungs- och Chilirostade Mandlar påse 80 gram

EKOLOGISKA

Mina mandlar blandas med bara ekologiska råvaror av bästa kvalitet och rostas sedan omsorgsfullt för hand i vårt egna kök. Resultatet blir mina gudomligt goda Honungs- och Chilirostade Mandlar!

Sen till nåt helt annat. Här kommer ett filmklipp som jag och min mamma är med i och hon är med i en tävling för spektakulära trädgårdar så gå in rösta+++++, TACK!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inredning/hemmasnickare/article13540758.ab


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar