5 sep. 2011

Nya vecka, nya tag och nytt fokus!

Lägger en bra träningsvecka bakom mig, gjort 5 styrkepass och cardio direkt efter dom och en lugn dag med PW 1 timme och plankor ca 10 min .Och idag gjorde jag veckans första.
Första gången någonsin jag satsar så hårt på styrketräningen, tidigare i år har jag snittat på 3 styrkepass och kanske 2-3 kondtionspass i veckan, och nu är det alltså nästan det dubbla. Ska bli kul att se resultaten, men först gäller det att kämpa på, för vissa dagar vill jag helst ligga på soffan och äta choklad, men nu begränsar jag det till en dag i veckan:). Mitt mål är att ha kvar mina kvinnliga former och muskeltoning på det. Ingen bodybuilder ,vill varken eller har den tiden och intresset.

Idag starta Mamma Boot Camp vecka 3 av 8. Och denna vecka vill jag uppmuntra både mina mammor och er att prova något nytt träningspass. Hälsoveckan är i gång och det finns så mycket att välja på och det mesta är gratis, så passa på!
Både barnen är redan i säng och det står inte förrän jag är det också, trött dag.
Imorgon är det dags för MBC Älvdalen! Kom du med! nytt pass denna vecka:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar