17 sep. 2011

Matt på mig själv!

Ja min egen kropp är någ trött på mig. Uppe i morse 06.15 med lillan och vi starta dagen med ägg och gröt som vanligt. Jag hade många planer för dagen som vanligt,börja med auktion, var där en timme sen får jag hem och sen dess har jag i princip bara sovit eller kollat på tv ätit godis, thaimat, chips, glass(ja hälsan själv är jag på lördagar, helst idag), helt slut! Vet inte om jag blivit sjuk, då jag haft sjuka barn hemma i en vecka, eller om jag bara är allmänt matt, för det är mycket nu. Planen var att få lite gjort idag, koka äppelmos, träna atyrka +cardio,märka kartongvis med barnprylar till nästa helgs barnprylsmarknad. Jag får hitta tiden en annan dag, för idag ligger jag kvar här i soffan med den bärbara i knät, ja för den andra datan är på lagning, igen. Datakrasch nr 2, underbart.
 Det här var det sista jag såg från skärmen? vad tror ni, är det kört? Känns hopplöst när det står dumping files på skärmen..
 Älskade energiknippe är hos mormor just nu, inte kul att inte orka jämt. Imorgon hoppas jag energin i mig är tillbaka också. Men det blir en vilodag imorgon också oavsett energinivå.
Här är sakerna som minsann får stå orörda några dagar nu.
Jag har pysslat lite med återvinnning, målat en liten lastpall svart, skruva på hjul och så hade en förvaring till mina träningsaker. Bara rulla iväg när det ska dammsugas annars måste jag lyfta iväg ca 60-70 kg vikter, då vart ju det här kanon.  Ska nog göra lite till barnen också som dom kan ha sina dockskåp på. Skulle tippa på att jag lagt ner max 170:- på material.
 Här är min andra träningshörna. Nu blir det lite nätshopping tror jag, kolla på en telefon kanske. Min älskling vill köpa en Iphone till mig när jag fyller år, men  vart köper man det bäst 2 ska vi ha. Och lite ny belysning bvill jag ha nu när mörkret börja komma.Och vila och ladda batterierna. Ha en fin helg allihop!

3 kommentarer:

 1. känner verkligen igen såna där dagar! min kropp har börjat säga ifrån sådär då och då (typ varannan vecka nu när det varit mkt), och det är bara att lyssna på den! Hoppas energin kommer hoppandes framöver! :)
  /Ulrica Ö

  SvaraRadera
 2. Man måste lyssna på kroppen! Sen tror jag ingen missunnar dig lite ledigt? Alla som känner dig vet vilket otroligt energiknippe du är. Så nu tror jag det är dina guider som vill du ska relaxa lite :) Mormor har så gärna guldklimparna dina! Kram ungen min och njut av helgen nu, utan krav. KRAM <3

  SvaraRadera
 3. Tack! energinivån är tyvärr lika låg idag:( hoppas vara bättre imorn då jag har ett MBC-pass och en föreläsning där jag är föreläsaren. Det är svårt ibland när man gör saker man tycker är kul och som man tror man mår bra av, och så säger kropp stop....igen. Jag får ta några dagars vila från träning och annat också , men som egen företagare är det inte lätt, helst när jag inte har en vikarie.
  Kram på er, Carola

  SvaraRadera